Dünya Sağlık Günü 2023 Seminerleri

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, 2023 yılında “Herkes için Sağlık” mottosu ile kutlanacak olan 07 Nisan Dünya Sağlık Günü’nde her yaştan herkes için sağlıklı ve kaliteli yaşamın güvence altına alınması konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan bir seminer düzenliyor. Seminerde Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof.Dr. Işıl MARAL,  Prof.Dr. Sabahat Alışır EDER ve Prof.Dr. Yasemin ÇAĞ’ın halk sağlığı, AIDS, tüberküloz, sıtma ve ihmal edilen tropikal hastalık salgınlarının sona erdirilmesi ve hepatit, su yoluyla bulaşan hastalıklar ve diğer bulaşıcı hastalıklarla mücadele edilmesi konusunda önemli bilgiler paylaşacak.

07 Nisan 2023 Cuma günü, saat 14:30’da Zoom üzerinden çevrim içi olarak düzenlenecek seminerimiz  tüm üniversite personelimizin, öğrencilerimizin ve halkın katılımına açıktır.

Tarih:  07 Nisan 2023 Cuma
Saat: 14:30