Hukuk Atölyesi Topluluğumuz Sokak Hayvanlarına Mama Dağıttı

Üniversitemiz öğrenci kulüplerinden Hukuk Atölyesi Topluluğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Maltepe Gençlik Ofisi iş birliği ile 17 Şubat 2022 Perşembe günü mama dağıtım etkinliği düzenledi.

15:45–17:00 saatleri arasında  Maltepe sahilinde gerçekleştirilen etkinlikte, iklim değişikliği ve kentleşme dolayısıyla insan faktörü sebebiyle doğal yaşam alanları giderek azalan ve habitatlarını kaybederek açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalan sokak hayvanlarına dikkat çekilmesi amaçlandı.  Etkinliğin açılış konuşmasında karada yaşayan sahipsiz hayvanlarının yaşam alanının sokaklar olduğu, bu sebeple sokak hayvanlarının korunmasında bu bilincin yerleşmesinin ve ekosistemin korunmasında hayvanların habitatlarının korunmasının büyük öneme sahip olduğu açıklandı.

Konuşma sonrasında mama dağıtımının ardından etkinlik nihayete erdi.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA 15, SKA 17, SKA HABERLERİ