İleri Dönüşüm ile Kukla Tasarımı Atölyesi-2

İMÜ Sürdürülebilirlik Topluluğu, Sürdürülebilirlik Ofisi iş birliği ile gerçekleştirdiği “Sürdürülebilirlik Atölyeleri”ne devam ediyor.

İMÜ Sürdürülebilirlik Topluluğu, Sürdürülebilirlik Ofisi iş birliği ile “İleri Dönüşüm ile Kukla Yapımı” atölyesi düzenliyor. 19 Nisan 2024 Cuma günü İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi‘nde gerçekleştirilecek olan atölye, 11:00-15:00 saatleri arasında katılıma açık olacak. İkincisi düzenlenecek olan ileri dönüşüm atölyesinde toplanan atık kumaş ve keçelerden parmak kuklaları tasarlanacak ve dikilecek. Nisan ortasına kadar devam edecek olan atölyelerde üretilen kuklalar ise; 23 Nisan’da Türkiye’nin dört bir yanındaki okul öncesi eğitimi sınıflarına gönderilecek.

Atölye, öğrencilerimizin, personelimizin ve kamunun katılımına açıktır. Kukla Yapım atölyelerine en az 4/5 katılım sağlayan kişilere dijital proje katılım belgesi verilecektir.

Atölye için gerekli olan malzemeler İMÜSUS tarafından karşılanacak olup, katılımcılar evlerinde kullanmadıkları yün, ip, sim, düğme, kumaş, hareketli göz, boncuk vb. malzemeleri de yanlarında getirerek tasarımlarını renklendirebilecektir.

Atölye Kolaylaştırıcısı: Araş.Gör. Ayça ÇELİKBİLEK
Tarih: 19 Nisan 2024 Cuma
Saat: 11:00-15:00 (Ders saati uygunluğunuza göre ara saatlerde de katılım sağlayabilirsiniz)
Yer: İMÜ Sürdürülebilirlik Ofisi, BİLTAM Binası, Kat: 5, Oda No: 518