“Sürdürülebilir Yaşam: Küresel İklim Değişikliği ve Su Yönetimi” Adlı Etkinlik Düzenlendi

Üniversitemiz Psikoloji Topluluğu 27 Mayıs 2021 tarihinde “Sürdürülebilir Yaşam: Küresel İklim Değişikliği ve Su Yönetimi” adlı çevrim içi bir etkinlik düzenledi. Etkinliğin konuşmacısı Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Erkan ŞAHİNKAYA idi.

Topluluğun Sosyal Sorumluluk ekip üyesi Şeyda Rümeysa ŞAHBAZ’ın moderatörlüğünde gerçekleşen bu etkinlikte dünya için büyük bir tehdit haline gelen ‘’küresel iklim değişikliği’’ne değinildi ve bu konuda farkındalık kazandırılması amaçlandı. Etkinlik kapsamında iklim değişikliği, iklim değişikliğine yol açan etmenler, bu konuda yapılabilecek faaliyetler ve aşırı tüketim konuları tartışıldı. Bunun yanı sıra “su yönetimi”, “sürdürülebilir yaşam” gibi konular da ele alınarak insanların iklim değişikliğine yönelik atacağı adımlar üzerinde duruldu.

Soru-cevap bölümü ile devam eden etkinlik, katılan öğrencilerimiz ve hocalarımız tarafından ilgiyle izlendi.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA 12, SKA 13, SKA 6, SKA HABERLERİ