Tiyatro Topluluğumuz “Fehim Paşa Konağı” Oyununu Sergiledi

Üniversitemiz Sahne Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Rüstem MÜRSELOĞLU’nun akademik danışmanlığını yürüttüğü Tiyatro Topluluğu, 3 Haziran 2022‘de “Fehim Paşa Konağı” oyunuyla seyircilerini selamladı. Haziran ayının ilk haftasında seyircilerine perdelerini açan Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu, halka açık olarak ücretsiz şekilde sergilediği oyunla yerel sanata ve kültürel mirasa katkı sağlamanın yanında, final sınavları öncesi öğrencilerimize de motivasyon sağladı.

Üniversitemizin Aşık Paşa Konferans Salonu’nda sergilenen oyuna Üniversitemizin Rektörü Prof.Dr. Gülfettin ÇELİK, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fatih SARI, Genel Sekreterimiz Doç.Dr. Ekrem TAK da katıldı. Akademisyen, idari kadro ve üniversite öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen oyuna ilgi yüksekti.

Yazarı Turgut ÖZAKMAN´a 1979 yılında büyük ödül kazandıran ve tarihimizin dönüm noktası olan 2. Meşrutiyet arifesinde, Abdülhamit’in son günlerinde bir baba-oğul hikayesine odaklanan oyun seyirciye keyifli anlar yaşattı.

Oyun sonrasında Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Fatih SARI, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç.Dr. Ekrem TAK ve Üniversitemiz öğretim üyeleri tiyatroya gönül veren öğrencilere ve emeği geçenlere rektör hocamızın imzalamış olduğu teşekkür belgelerini takdim etti.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA HABERLERİ