Türk Musikisi Bölümü Öğrencileri Yerel Sanat Örneklerine Yer Verdikleri “Mezuniyet Konseri”ni İcra Etti

Üniversitemiz Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Türk Musikisi Bölümü öğrencileri Türk Musikisi eserlerinden oluşan bir konser gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin- Öğr.Gör.Metin DURGUTLU yönetiminde hazırlamış oldukları Mezuniyet Konseri, 8 Haziran 2022 tarihinde saat 18:00’da Göztepe Kuzey Kampüs Ziraat Kütüphanesi Bankkart Salonu’nda tüm akademisyenlerimizin, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve halkın katılımına açık olarak gerçekleştirildi.

Uzun bir eğitim sürecinden sonra mezun olan öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu mezuniyet konserinde, yerel sanat ve somut olmayan kültürel mirasımızın önemli örneklerine yer verildi. Öğrencilerimiz dinleyenlere Muallim İsmail Hakkı Bey’in Acemkürdi makamındaki takımını takiben Hüseyni makamında birbirinden kıymetli eserler sundukları geniş bir repertuar ile dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA HABERLERİ