Geleneksel Yöntem ile El Yapımı Kağıt Atölyesi

“3.İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sürdürülebilirlik Haftası” etkinliklerinin dördüncü gününde gerçekleştirilecek olan eğitime “Geleneksel Yöntem ile El Yapımı Kağıt Atölyesi” ile Medeniyet Hamuru’ndan Nebahat KAVAK ve Zeynep ARIDURU konuk oluyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi ve İMÜ Sürdürülebilirlik Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği atölye, 21 Aralık 2023, Perşembe günü İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi‘nde gerçekleştirilecek.

Geleneksel Türk Kağıt Üretim sanatı ve kağıt üretim yöntemleri hakkında bilgi verilecek olan atölyede, ayrıca Medeniyet Hamuru’nun yönlendirmeleri ile Üniversitemizde oluşan atık kağıtlar geri dönüştürülerek, yeniden kağıt üretilecek.

Atölye, öğrencilerimizin, personelimizin ve kamunun katılımına açıktır. Katılımcılara dijital katılım belgesi verilecektir.

Atölyenin verimli geçebilmesi adına katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlıdır. Bu nedenle atölyeye katılacak olan kişilerin buradaki katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Eğitmen: Nebahat KAVAK ve Zeynep ARIDURU / Medeniyet Hamuru
Atölye Kolaylaştırıcısı: Araş.Gör. Ayça ÇELİKBİLEK
Tarih: 21 Aralık 2023, Perşembe
Saat: 15:30-17:00