Genç Vizyon Öğrenci Topluluğu Ara Sınav Haftasında Kütüphanede Ders Çalışan Öğrencilerimize 3500 Kase Çorba Dağıttı

Üniversitemiz sınav dönemlerinde kütüphanede ders çalışan öğrencilerine ücretsiz gıda desteği sunmakta ve özellikle akşam saatlerinde öğrencilerimizin sağlıklı gıdaya daha kolay erişebilmesine destek olmaktadır. Bu bağlamda üniversitemizin Genç Vizyon Öğrenci Topluluğu, Üsküdar Belediyesi   sponsorluğunda   düzenledikleri “Çorbaya Kal Büte Kalma” etkinliği ile Güz dönemi ara sınav haftasında öğrencilerimize sıcak çorba dağıtımı yaptı. Etkinlik kapsamında 22-26 Kasım tarihleri arasında  her gün sabah 08.00’de   kampüs girişinde ve akşam 18.00’de İMÜ Ziraat Bankası Kütüphanesi’nde 700 öğrencimize toplam 3.500 kap sıcak çorba dağıtıldı ve sınav döneminde özellikle de düşük gelirli ailelere mensup öğrencilerimize yemek masrafları konusunda destek sunuldu. Ayrıca akademik yıl boyunca İMÜ Ziraat Bankası Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilerimize ücretsiz çay ve kahve ikramı yapıldı.

Posted in Haberler, SKA 1, SKA HABERLERİ