Medeniyet Gemisi Topluluğumuz, Türkiye’nin En Büyük Gönüllü Girişimcilik Ekosistemi Olan BOOTCAMP’e Katıldı

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet NOHUTÇU danışmanlığında faaliyet yürüten Medeniyet Gemisi Öğrenci Topluluğumuz20-21-22 Mayıs 2021 tarihlerinde Türkiye’nin en büyük gönüllü girişimcilik ekosistemi olan University4Society ile birlikte gerçekleştirilen “Girişimcilik BOOTCAMP”ine katıldı.

Temel amacı girişimci yetiştirmek ve küçük girişim fikirlerini doğru yöntemlerle büyütmek olan, University4Society platformu tarafından düzenlenen Girişimcilik BOOTCAMP’ine öğrencilerimiz iki farklı takım halinde katılım gösterdi.

Toplumun sorunlarına teknoloji tabanlı çözüm üretmek isteyen ve endüstriyel yeniliklerle ilgili iş fikri olan katılımcıların bu fikirlerini gerçek hayatta bir iş modeline çevirmesine yardımcı olacak mesleki eğitimi sunmayı ve aynı zamanda Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmayı hedefleyen Girişimcilik BOOTCAMP’i çevrimiçi olarak 26 saat aralıksız sürdü.

Etkinlikte öğrencilere verilen düzenli mentör desteğinin yanı sıra; iş modeli oluşturma, tasarımsal düşünme ve AR-GE yatırımı için yatırımcılara  sunum yapma gibi konularda da temel eğitimler verildi.

Posted in Haberler, SKA 17, SKA 8, SKA 9, SKA HABERLERİ