Tıp Fakültemizde “Yüzde Non-invaziv Uygulamalar” Kursu Gerçekleştirildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı’nın ev sahipliğinde “Yüzde Non-İnvaziv Uygulamalar” kursu gerçekleştirildi. Eğitim, 16.10.2021 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güney Kampüsü Aşık Paşa Konferans Salonu’nda yapıldı.

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda amaçlar için ortaklıklar kapsamında Yüz Plastik Cerrahi Derneği’nin iş birliği, Bilim ilaç ve Seltek Grup firmalarının katkıları ile gerçekleşen kursumuzda teknoloji ve bilgi birikimine erişimin arttırılması, meslek içi eğitimler ile hekimlerimizin güncel gelişmeleri yakınen takip etmesi amaçlandı.

Prof. Dr. Taşkın Yücel ve Prof. Dr. Gökçe Özel’in eğitmen olarak katıldıkları kursta, yüzde botulinum toksin uygulamaları ve yüzde dolgu uygulamaları konuları ele alındı. Eğitime İstanbul başta olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak gibi çeşitli illerden yüz ellinin üzerinde kulak burun boğaz hastalıkları hekimi katıldı. Eğitime eşit erişim sağlanması ve sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi hedeflendi.

Etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde büyük emeği olan Tıp Fakültemiz Kulak Burun ve Boğaz Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Tayyar Kalcıoğlu hocamıza, eğitmen hocalarımıza ve katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Posted in Haberler, SKA 17, SKA 3, SKA 4, SKA HABERLERİ