Türk Musikisi Bölümü Yerel Kültürümüze Özgü Eserlerden Oluşan Öğrenci Konserini İcra Etti

Üniversitemiz Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Musikisi Bölümü öğrencileri Türk Musikisi eserlerinden oluşan bir konser gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin Öğr.Gör. Metin DURGUTLU yönetiminde hazırlamış oldukları Öğrenci Konseri16 Haziran 2022 tarihinde saat 18:00’da Göztepe Kuzey Kampüs Ziraat Kütüphanesi Hasan Polatkan Salonu‘nda tüm akademisyenlerimizin, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve halkın katılımına açık olarak gerçekleşti.

Türk Musikisi Bölümü 2.sınıf öğrencilerinden oluşan 14 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan konserde, yerel sanat ve somut olmayan kültürel miras öğelerini yansıtan seçkin örneklere yer verildi. Nikriz ve Hicaz makamlarında bestelenmiş Peşrev, Sirto, Şarkı ve İlahi formlarından oluşan birbirinden kıymetli eserlerden oluşan geniş bir repertuar seyircisiyle buluştu.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA HABERLERİ