Üniversitemizde “Darbelerin Anatomisi Ve 21. Yüzyılda Demokrasiye Sahip Çıkmak” Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından personel ve öğrencilerimize yönelik Darbelerin Anatomisi Ve 21. Yüzyılda Demokrasiye Sahip Çıkmakadlı konferans düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Bankası Konferans Salonu’nda 06 Temmuz 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilen konferansta, öğretim üyelerimiz Prof.Dr. Alim YILMAZ ve Doç.Dr. Veysel KURT konuşmacı olarak yer aldı. Ücretsiz olarak sunulan eğitime, 50 kişi katıldı.

Konferansta, demokratikleşme ve çatışma konuları üzerinde duruldu. Darbelerin ülke ve toplum üzerindeki etkileri geçmişten günümüze örneklerle anlatıldı.

90 dakika süren konferansın ardından fuaye alanında “15 Temmuz Kitapları Sergisi” düzenlendi.

Posted in Haberler, SKA 16, SKA HABERLERİ