Üniversitemizde İdari Personelimize “Yangın Ekipleri Eğitimi” Verildi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından idari personelimizin yangın anında güvenliklerini sağlayabilmeleri amacıyla “Yangın Ekipleri Eğitimi” adlı kapasite geliştirme eğitimi düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Bankası Konferans Salonu’nda 16 Haziran 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilen eğitim, İBB İtfaiyesi tarafından verildi. Ücretsiz olarak sunulan eğitime, 50 idari personel katıldı.

Eğitimde, katılımcılara yangın ile ilgili teorik bilgiler ve istatistiki veriler sunuldu. Yangın sınıfları ve bu yangınların söndürme yöntemlerinden bahsedildi. Afet riski azaltılması konusunda personel eğitiminin ve tatbikatların önemi vurgulandı. Teorik eğitimin ardından, katılımcılara yangına nasıl müdahale edebilecekleri uygulamalı olarak da gösterildi.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA 17, SKA 4, SKA HABERLERİ