Üniversitemizde Öğrencilerimize Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz “Daha İyi Sunumlar İçin Üç Araç: Canva, Prezi ve Freepic” Eğitimi Verildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla “Daha İyi Sunumlar İçin Üç Araç: Canva, Prezi ve Freepic” eğitimi düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Bankası Konferans Salonu’nda 02 Haziran 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilen eğitim, üniversitemiz araştırma görevlisi Abdullah Sabit TUNA tarafından verildi. Ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak sunulan eğitime toplam 60 kişi katıldı.

Özellikle öğrenci sunumlarında yaygınlıkla kullanılan Canva, Prezi ve Freepic uygulamalarının anlatıldığı eğitimde, katılımcılar uygulamalı bir şekilde sunum hazırlanması, görsellere efekt eklenmesi, ortak çalışma gibi konular hakkında bilgi sahibi oldular.