İMÜ Tiyatro Topluluğu’ndan “Fehim Paşa Konağı” Oyunu

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Devlet Tiyatroları’nın katkılarıyla hazırladıkları yeni oyun ile sahnelere dönüyor. Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nden Dr.Öğr.Üyesi Rüstem MÜRSELOĞLU’nun yönetmenliğini yaptığı, yazar Turgut ÖZAKMAN’ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyunu 3 Haziran 2022 saat 18:00’da İMÜ Göztepe Güney Yerleşkesi C Blok, Aşık Paşa Konferans Salonu’nda sergilenecektir.

Oyun, yerel sanata ve kültürel mirasa sunduğu katkının yanında, final dönemi öncesi öğrencilere stres azaltma ortamı sağlamayı ve sanat ile olan bağların korumasına da yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Oyun herkesin katılımına açıktır.

Tarih: 03 Haziran 2022 Cuma

Saat: 18:00

Yer: İMÜ Göztepe Güney Yerleşkesi C Blok, Aşık Paşa Konferans Salonu

Posted in Etkinlikler, SKA 11 Etkinlikleri, SKA 17 Etkinlikleri, SKA ETKİNLİKLERİ