Sanat Tarihi Topluluğu Sağlıklı ve Kaliteli Yaşamı Teşvik Etmek için Halat Çekme Yarışması Düzenledi

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Sanat Tarihi Topluluğu, 2 Haziran 2022 tarihinde Güney Kampüs’te bulunan spor alanında halat çekme yarışması düzenledi. Sağlıklı ve kaliteli yaşamı teşvik etmek için düzenlenen spor etkinliği, Sanat Tarihi Topluluğu üyeleri ve üniversitemizin çeşitli topluluk üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Katılımcıların enerjik ve rekabet dolu bir gün geçirdiği etkinlikte her bir topluluk üyesi, enerjik ve motive bir şekilde halatın bir tarafını tutarak güçlerini ortaya koydu. Yarışma, öğrencilerin birbirleriyle uyumlu bir şekilde çalışmasını, stratejiler geliştirmesini ve takım ruhunu güçlendirmesini sağladı. Bu etkinlik, aynı zamanda öğrenciler arasında sosyal bağları güçlendirerek fiziksel, zihinsel ve sosyal iyilik hallerini artırmaya yardımcı oldu.

Yarışmanın sonunda, başarılı olan takımlar belirlendi ve ödülleri takdim edildi. Katılımcılar, yorucu ancak keyifli bir günün ardından bir araya gelerek kazanmanın ve kaybetmenin birlikte paylaşılmasıyla dostluklarını pekiştirdi.

Etkinliğin sonunda, tüm katılımcılara çiğköfte ikram edilerek dayanışma ve beraberlik duyguları güçlendirildi.

Posted in Haberler, SKA 3, SKA HABERLERİ