Üniversitemizde Öğrencilerimize Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz “Dijital Teknoloji Trendleri ve Sen” Semineri Verildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla “Dijital Teknoloji Trendleri ve Sen” adlı bir seminer verildi. Üniversitemiz Ziraat Konferans Salonu’nda 01 Aralık 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilen eğitim, Architecht CEO’su Ökkeş Emin BALÇİÇEK tarafından verildi. Ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak sunulan eğitime, toplam 26 kişi katıldı.

Posted in Haberler, SKA 1, SKA 17, SKA 4, SKA HABERLERİ