Üniversitemizde Öğrencilerimize Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz “İstanbul Okulu” Eğitimi Verildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla “İstanbul Okulu” adlı eğitim serisi düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi Hasan Polatkan Konferans Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilen eğitim, 15 Mart 2022 tarihinde başladı ve 10 hafta boyunca devam etti. Zafer SÖĞÜT tarafından verilen, ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak sunulan eğitime, her haftaya 50’ye yakın kişi katıldı.

Eğitimin ilk dokuz haftasında, katılımcılara İstanbul’u ve İstanbul’da var olmuş medeniyetleri tanıtan sunumlar yapıldı. Bu sunumlar ile İstanbul’un özellikle tarihi merkezi ve UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Sultanahmet Kentsel Arkeoloji Alanı, İstanbul Kara Surları Koruma Alanı ve bu alanlarda yer alan kültürel miras hakkında önemli bilgiler sunuldu. Eğitimin son haftasında ise İstanbul etkinlikleri düzenlendi.

Posted in Haberler, SKA 1, SKA 11, SKA 17, SKA 4, SKA HABERLERİ