Üniversitemizde Öğrencilerimize Mesleki Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz “Dijitalleşen Dünyada Proje Yönetimi” Eğitimi Verildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla “Dijitalleşen Dünyada Proje Yönetimi” adlı eğitim düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Bankası Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilen eğitim, üniversitemiz öğretim üyesi Dr. İbrahim ARI koordinatörlüğünde, Architecht Bilişim Sistemleri AR&GE ve koordinasyon müdürü Fatma MOLLU tarafından verildi. Ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak sunulan eğitime toplam 60 kişi katıldı.

Eğitimde, katılımcılara proje hazırlama süreci ve proje hazırlama sürecinde kullanılan yöntem ve teknikler anlatıldı. Bir proje fikrinin nasıl hayata geçirileceği ve proje yaşam döngüsü süreçleri ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

Posted in Haberler, SKA 1, SKA 17, SKA 4, SKA HABERLERİ