Üniversitemizde Öğrencilerimize Mesleki Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz Microsoft Office Programları Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla Microsoft Office Programları Eğitim Kursu düzenlendi. Mesleki eğitim kapsamında ücretsiz olarak sunulan eğitime, çevrim içi olarak ilk başvuranlardan seçilen 200 öğrencimiz katıldı. Üniversitemiz Enformatik Bölümü’nden Öğr. Gör. Hasan Okan ADIYAMAN’ın verdiği eğitimde Microsoft Word, Excel ve Powerpoint programlarının kullanımı anlatıldı. 8 Şubat 2021 tarihinde başlayan kurs 8 hafta boyunca devam etti. Kursu tamamlayan öğrencilerimize eğitim sonunda sertifika verildi.

Posted in Haberler, SKA 4, SKA HABERLERİ