Üniversitemizde Öğrencilerimize Mesleki Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz “Üretici Yazarlık Eğitimi” Verildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla “Üretici Yazarlık Eğitimi” düzenlendi. Mesleki eğitim kapsamında ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak sunulan eğitime, toplam 24 kişi katıldı. Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi Bankkart Konferans Salonu’nda 13 Ekim – 23 Aralık 2022 tarihleri arasında yüzyüze olarak gerçekleştirilen eğitim, üniversitemiz öğretim görevlisi Dr. Aykut Nasip KELEBEK tarafından verildi.

Toplam 40 saat süren eğitim sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından kurs bitirme belgesi verildi.