Artimu’nun Yeni Grup Sergisi “İstanbul” Açıldı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi çevrim içi sanat galerisi .artimu.’nun grup sergilerine bir yenisi daha eklendi. 12.09.2022 tarihinde açılan “İstanbul” başlıklı sergide fotoğraf ve video sanatı alanlarında üreten sanatçıların işleri bir araya geldi.

Üniversitemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Özlem OĞUZHAN’ın küratörlüğünü üstlendiği sergiye Orhan ÖLMEZ, Ahmet ŞAHİNER, Şule TEZGEL, Şebnem BALIM, Özlem UZUN HAZNECİ, Büşra DEMİRAĞ, Olcay HOLAT, Yavuz PİLEVNELİ, Özlem OĞUZHAN, Gözde ZENGİN, Koray SEVİNDİ, Aslı ÇITAK, Saliha TÜRK, Oktay ÇOLAK, Zeynep DELİ, Ahmet Yuşa YILMAZ, Osman ÜRPER ve Görkem KATMER eserleri ile katılım gösterdi.

Sergi, yerel sanata ve kültürel mirasa sunduğu katkının yanında, dijital bir platformda düzenlenerek pandeminin etkisini sürdürdüğü bir ortamda, insanların sanat ile olan bağlarını korumasına da yardımcı olmayı amaçladı.

Çevrim içi sergi, .artimu.’nun web sitesinde 12.09.2022-07.11.2022 tarihleri arasında izlenebildi.

Artimu ile ilgili daha fazla bilgiye artimu.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Posted in Haberler, SKA 11