Genç Değerler Topluluğumuzun Düzenlediği ‘Müzik Atölyesi’ Etkinliği ile Piyano Konseri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Genç Değerler Topluluğu, 21 Şubat 2021 ‘Müzik Atölyesi’ etkinliği gerçekleştirdi. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve topluluk üyelerinden Aişe BELCE’nin moderatörlüğünü gerçekleştirdiği programda piyanist Zeynep Gizem TÜRK canlı yayında konser verdi.

Konser öncesi piyanist TÜRK hem topluluk üyelerinden gelen soruları yanıtladı hem de ilgilendiği dal hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.  Ardından piyano dinletisine başlayan TÜRK, hazırlamış olduğu repertuvarın ardından dinleyicilerden gelen istek parçaları icra etti. Konseri dinleyen yaklaşık 30 katılımcıya eşsiz dakikalar yaşattı.

Konser, sanat ve kültürel mirasa sunduğu katkının yanı sıra, pandemi döneminde toplumun kültürel etkinliklere katılımının sürekliliğini de sağlamaya yardımcı oldu.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA HABERLERİ