Genç Eğitimciler Topluluğu Eğitim Fakültemiz Öğrencilerinin Kariyer Gelişimine Yönelik Konferans Gerçekleştirdi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Genç Eğitimciler Topluluğu (GET), danışmanları Doç.Dr.Rabia SAVAŞ’ın desteğiyle “Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Kariyer Alternatifleri” konulu konferansını 02.11.2022 Çarşamba günü saat 13:00’te İstanbul Medeniyet Üniversitesi Ziraat Bankası Kütüphanesi, Ziraat Bankası Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Konferansta topluluk başkanı Fatmagül ERGÜN; KPSS, ALES, YDS, YÖKDİL başlıklarını ele aldı. 2021-2022 fakülte birincimiz olan Tunahan KARAASLAN konferansa konuk olarak katılım sağlayarak, deneyim ve tavsiyelerini katılımcılarla paylaştı. Konferansın devamında topluluk yönetim kurulu üyesi Feyza Gökçe KUZUCU TOEFL, IELTS ve FULBRIGHT konu başlıklarını ele aldı. Topluluk başkan yardımcısı Derya İRGE, ERASMUS+ Öğrenim Hareketliliği ve TUBİTAK Bursu hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerimizin kariyer gelişimini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen konferans, Genç Eğitimciler Topluluğu yönetim kurulu tarafından öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği bilgilere yönelik olarak gerçekleştirildi. Konferans Proje ve Etkinlik Koordinatörü Esra ÇELİKTÜRK’ün moderatörlüğünde yürütüldü. Konferans sonunda katılımcılar anlatılan konular ile ilgili sorularını konuşmacılara ve konuğa sorma imkânı buldu.