İMÜ Modern Dans Topluluğu Dans Dersleri Düzenledi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak eğitimi mesleki eğitimin çok ötesinde bir süreç olarak görüyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizin mesleki eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişimlerini de desteklemeye öncelik veriyoruz. Üniversitemiz öğrenci topluluklarından İMÜ Modern Dans Topluluğu her yıl olduğu gibi bu yıl da ekim ayı itibariyle tüm ilgililere açık şekilde dans dersleri düzenlemeye başladı.

İMÜ Modern Dans Topluluğumuz, yıl boyunca haftanın iki günü Üniversitemizde Hip Hop dersleri düzenledi. Üniversitemiz öğrencisi ve İMÜ Modern Dans Topluluğu kurucularından Ege KONAKOĞLU tarafından verilen eğitimler, dış katılıma da açık olarak, Kuzey Yerleşke K Blok fuaye alanında gerçekleştirildi. Dans derslerine kurum dışından katılım imkanı da sağlanarak, katılımcılara dans ederek eğlenmenin yanı sıra sosyalleşerek kendilerini geliştirme imkanı sağlandı.

Topluluk her hafta düzenlediği bu dersler ile dansın kapsayıcı yönünü üniversitedeki eğitim ortamına da taşıyarak öğrencileri bir çatı altında toplayarak kapsayıcı bir eğitim sağlamayı hedefledi. Cinsiyet, dil, din, ırk, yaş vb herhangi bir ayrım gözetmeksizin her öğrenciye eşit bir ortam sunularak kendilerine yeni bir yetenek kazanmaları için fırsat sunan eğitimlerde yıl boyunca 30 kişiye dans eğitimi verildi.

Posted in Haberler, SKA 1, SKA HABERLERİ