Üniversitemizde Öğrencilerimize Mesleki Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz “e-Ticaret” Eğitimleri Verildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla “e-Ticaret” eğitimleri düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Konferans Salonu’nda 29 Kasım – 06 Aralık 2022 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilen eğitim, LCW firması görevlileri tarafından verildi. Ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak sunulan eğitime toplam 65 kişi katıldı.

Eğitimlerde geçmişten günümüze dijitalleşme; kategori ürün ve içerik yönetimi; dijital pazarlama; planlama, satış ve stok yönetimi; yeni başlayanlar için e-ticaret; dijital ürün yönetimi ve e-ticaret, operasyon ve müşteri hizmetleri konularında bilgilendirme yapıldı.

3 haftada toplam 10 oturum süren programa katılan öğrencilerimize eğitim sonunda LC Waikiki Kurumsal Akademi tarafından katılım belgesi verildi.

Posted in Haberler, SKA 1, SKA 17, SKA 4, SKA HABERLERİ