İMÜ Modern Dans Topluluğu Dans Gösterisi Gerçekleştirdi

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından İMÜ Modern Dans Topluluğu 20 Aralık 2022 Salı günü Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde bir dans gösterisi düzenledi. FlashMob olarak kurgulanan gösteri, B Blok’ta gerçekleştirildi.

Topluluk başkanı Abdülhamit COŞKUN’un öncülüğünde gerçekleştirilen gösteride, Hip Hop dansı performansı gerçekleştirildi. Hip Hop tarzının seçilmesi ile sanata sağlanan katkının yanı sıra, öğrencilerimize yeni kültürel ögelerin de tanıtılmasına katkı sağlandı. Performansın FlashMob tarzında kurgulanması ile ise; sanatın kısıtlı bir seyirci kitlesine hitap etmesi yerine o anda etkinlik mekanında olan tüm kampüs topluluğunun hayatına dokunması sağlandı. Öğrencilerimizin dans gösterisi, büyük ilgi gördü.

FlashMob etkinliği birbirini tanımayan insanların sosyal ağlar veya e-posta yoluyla iletişim kurarak belirlenmiş yer ve zamanda genelde aniden başlattıkları ve bittiğinde de hemen dağıldıkları bir etkinliktir.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA HABERLERİ