Mesleki Eğitim Kapsamında Osmanlı Türkçesi Dersleri Başladı

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Hukuk Araştırmaları Kulübü tarafından düzenlenen Basri ÇALIŞKAN tarafından mesleki eğitim kapsamında verilecek olan Osmanlı Türkçesi dersleri’nin açılışı 8 Aralık 2022 Perşembe günü 17.00’de Ziraat Bankası Kütüphanesi Hasan Polatkan Salonu’nda yapıldı.

Üniversitemizde öğrenimine devam etmekte olan tüm öğrencilerin katılımına açık olan dersler, sosyal bilimler alanında çalışma yapma arzusunda olan öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştirmek adına önemli bir öğrenme fırsatı sağlayarak kariyer gelişimlerini güçlendirdi. Öte yandan derse katılmak üzere farklı alanlarda eğitim almakta olan öğrencilerin bir araya gelmesi güzel fikir alışverişlerinin bulunduğu bir eğitim ortamı oluşturdu.

Her Perşembe günü 17.00’de devamlı biçimde yapılacak olan Osmanlı Türkçesi derslerinin birinci toplantısı, tanışma ve Osmanlı Türkçesi hakkında tarihi bilgilerin paylaşılması ile sona erdi.

Posted in Haberler, SKA 4, SKA HABERLERİ