Türk Musikisi Bölümü Ney Öğrencileri “Dem” Adlı Konser Etkinliğinde Yerel Kültürümüze Özgü Makamsal Müzik Örneklerini İcra Etti

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Türk Musikisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ali TAN’ın Türk Musikisi Bölümü ney öğrencileri ile hazırlamış oldukları “Dem” adlı konser etkinliği, 13 Haziran 2022 tarihinde saat:17:00’de Göztepe Kuzey Kampüs Ziraat Kütüphanesi Hasan Polatkan Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Musikisi Bölümü öğrencileri Cansu AYGEN, Cengizhan ENGİN, Ercan KARATAŞ ve Nurbanu ÖNVER konserde Prof. Dr. Ali TAN’a enstrüman ve ses icralarıyla eşlik ettiler.

Prof. Dr. Ali TAN’ın yönetiminde hazırlanan bu konserde, her biri yerel sanat ve somut olmayan kültürel mirasa katkı niteliğinde olan makamsal müzikten örnekler sunuldu.

Posted in Haberler, SKA 11, SKA HABERLERİ