Üniversitemizde Öğrencilerimize Eğitim Desteği Kapsamında Ücretsiz “Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Seminerleri” Verildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz eğitim ve sertifika programları düzenlemeye devam ediyor.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla “Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik  Seminerleri” düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi Bankkart Konferans Salonu’nda 27 Ekim 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilen seminer, üniversitemiz öğretim üyesi Dr. İbrahim ARI tarafından verildi. Ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak sunulan seminere, çevrim içi olarak başvuran toplam 60 kişi katıldı.